Fullt ös medvetslös. Plura, Boris Jelstin, medberoende och stålar......

Hej igen! Det är bara jag igen.

Tänkte på barnen. Det är dem man bör fundera över. Ibland är det försent för många. Såg Plura hos Stina i lördags. Så har media svalt en beroendepersonlighets problem, som han själv torgför för att tjäna stålar, allt i brist på insikt. För barnen. Man älskar missbrukande föräldrar, även om de slår en. Man vet inget annat och förstår inte bättre. Kan inte vara ballt att ha Plura som farsa om man man går till skolan. Tycker jag.

image56

Hela Ryssland var indirekt medberoende när Boris Jeltsin fick vara fyllskalle och president. Samtidigt. Tala om extremt farligt medberoende.

Tänk om han tryckt på knappen. Pang. Kul fyllegrej. Oj, det var halva jorden... Tala om det skulle bli rubriker. Kanske då vara med hos Stina, så hon fick torgföra ännu en alkis och visa upp hans skit för allmänheten.

Allt går att sälja med mördande reklam. Huvudsaken man har något att skriva om.
Pluras blogg läses och är tydligen värd miljoner, enl. trendbyråer. Snacka om att tjäna stålar på sitt missbruk. Medvetslösa verkar de som läser också vara. Killen verkar ju uppenbarligen behöva hjälp. Sitta i TV och skämmas, samt berätta att barnen skäms. Skäms.

Ibland undrar man hur långt medberoendet sträcker sig. Till döden. Adjö Boris.

Så kan det gå, hå hå ja ja...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback