Micke Bedrup som dj igen på Berns på lördag.....

Det är sant.....

Efter 17 år, så dammas vinylen av för att nu på lördag på Berns kl. 21-03 tillsammans med alla dj-legendarerna från inne-Stockholms klubbvärld under 1970-80-talet förhöja pulsen till det maximala för 800 personer, våra gamla fans, vi hade faktiskt sådana, återigen.

image213

  • Jocke Langer från 88:an
  • Fredrik Liljenberg från Village
  • Renée Hedemyr från Tramps
  • Paul Woolgar från Atlantic
  • Peter från Alexandra
  • samt underteckad fr. bl.a. After Dark
- skall TILLSAMMANS spela låtarna, de häftiga ovanliga remixarna som alla kunde.
Vi alla hade olika stil, en del var teknisk skickliga, andra snackade mellan låtarna men vi hade alla fullsatta ställen år efter år.

Loveboat
heter kvällen. Igår hade vi press och gemensamhetsträff, kära återseende efter över 30 år. Och vi kände igen varann och hade så trevligt. Vilka boys... vilka tider, vilkar låtar.....

Freak out at Berns. Ett tillfälle som aldrig kommer igen.

Skall vara med på Tv på fredag och så blir det radio också. Alla tidningar kommer vara där. Dessutom är det på G med en dokumentär om tiden och om oss dj´s för TV....

Vilka låtar kommer du ihåg? Kommentera....

Kommentarer
Postat av: Åsa

Detta låter ju jättekul! Tänk även jag kommer ihåg 70-80 talet ;)

2007-08-15 @ 18:08:27
Postat av: Lasse Lindberg

Ja du den musiken har väl kommit igen för andra varvet nu tycker jag men med nya artister å kanske lite andra mixar men orginalen håller ännu. Angie med Roling Stones den håller än. Mycket av Pink Floyd funkar bra å Zappa kan man väl tycka är helt ok numera. ELO, Bee Gees, Pugh är väl ett bra svenskt exempel.. hmm listan kan bli lång ser jag. Många gånger märker man på då ens dotter på nu 22 år som säger.. va pappa kan du den låten också. Eller då dom kommer å säger har du lyssnat på den eller den låten å så sätter man på orginalet av den dom kommer med å det brukar bli en kul uppsyn man kan få då. Låter jättehäfftigt.. Jag önskar er lycka till och vill läsa å höra hur det gick sen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback