En till alkoholist erkänner, dvs. Sven Bertil Taube...

I dagens tidning. En till. Många visste detta, för länge sedan.

Den som sist, som verkar känna till det, är alkisen själv. Och när han kommer "ut" så vill han det skall vara hemligt, många gånger. Han skäms. För att bli frisk... Världen är bra konstig, liksom den här sjukdomen.

Bra gjort i alla fall. Hans familj blev glad. Nu....

"Sven-Bertil Taube föll offer för alkoholen. Nu berättar han om kampen mot sitt missbruk"....

Led Zeppelin återförenas. Se!

Allt gott kommer tillbaks, de gamla hjältarna, med den bästa rock-klassikern "Stairway to heaven...", som jag nu börjar förstå handlar om min bloggs inspiration att ta ett steg i taget, mot himlen. Visste inte då, på 70-talet att jag skulle gå Vägen och liksom de sjunga denna lovsång.

Britney var bedövad av lugnande vid sin come-back skrivs det. Vore bättre om det var publiken som var det. Många möjligörare i hennes liv, de är kvar tills stålarna är slut, då överger de den sjunkande Britney.

Ulrika Jonson, igår om sexmissbruk på TV3 skall gifta sig. Igen. Hoppas hon förstod vem hon var efter detta program. Hoppas han gör det. Den nye.

Har haft studier i beteendevetenskap på Uppsala Universitet idag. Om bl.a. sekter - sedda ifrån ett utanförperspektiv. Bekvämt sett. Läs Svensk Maffia. Bilder inifrån. Förstår att folk söker en mening, istället för alla de som erbjuds. Svart - vitt tänk är enklare. Men inte bättre.

image251




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback