Barnprogramledare och fd polis rattfull...

Hål i huvudet...

Bara för att man berättar om sin skuld, är det inte ok, Inte om man varit polis och barnprogramledare.

Om man druckit "några öl och lite vin"... så det ger utslag, så att man blir av med körkortet pga. för mycket alkohol i blodet så är allt inte ok bara för att man erkänner. Därför att ALLA självklart vet att det inte är okej att köra dagen efter.

Problemet är egot.
Man vill dricka och man vill kunna köra. Man vill ha allt. Ingen kan skylla på att: "jag trodde inte att det var problem..".

Man kan köra på någon annan eller skada sig själv. Punkt,.
Alla vet detta, men man vet inte hur mycket man kan dricka dagen innan för att det skall vara ok att köra nästkommande dag. Så man chansar. Man kan klara sig, Inte så att man lämnar bilen,,,


Drick inte dagen före. Då är det ok att köra på morgonen. Enkelt!!!
Det bör alla som tagit körkortet veta, t.o.m. ens barn vet det. Och har man varit polis och om man är barnprogramledare (
läs Expressen här...) så skall man försöka använda insidan. Alla kan misslyckas, men alla vet att det tar tid för alkohol att gå ur blodet. Och dessutom så blir man trött dagen efter och då blir man en dålig bilförare.

Om bara erkänner, så tror man att man blir förlåten.
Först kommer domen, sedan straffet, därefter förlåtelse efter erkännandet och ångern, sist upprättelsen. Man kan ju alltid läsa Bibeln så man förstår.

Å andra sidan tror man numera att allt skall vara förlåtet och tillåtet då man anser att domen är otidsenlig och omodern. Det som då endast blir kvar är kanske skammen, Och den kan inte tas bort utan dom och skuld. Den inkorporeras i individen.

Så finns det de som inte ens har skam....
Se inåt, se din skuld människa. Nåden är obegränsad med Guds blick, men det krävs att man ser den egna synden.

Synden.... Är inte den också avskaffad. Åtminstone för somliga, har jag märkt.
De två första människorna som drack alkohol i Bibeln fick konskekvenser,


Så säger en del att Bibeln är omodern,,,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback