Så sorgligt, uthängt och livsfarligt..........

Tragik....!!!

Att vara en offentlig person innebär för- och nackdelar. Man kan med sitt kändisskap tjäna pengar på den eller bli känd genom sina talanger. Man har ingen hänsyn att fordra,sade min pappa, om man vill vara där en längre tid.



Så har Sven-Erik Magnusson åkt fast. Igen. Med alkohol i kroppen, trots att han riskerade fängeslestraff, som han nu fått. Alkoholism är dödlig sjukdom. Spriten är listig, falsk och stark. Alltför få vet hur alkoholisten eller den beroende har det när denne är aktiv, hur han/hon tänker och att det nästan är omöjligt att bryta sin besatthet, utan hjälp. Personligen anser jag att det en högre makt, som oftast är det enda som kan rädda. Men har man inte denna sjukdom kan man inte förstå. Basta. Då tror man att "bara man vill så kan man sluta".

Tänker på Sven-Erik och hans omgivning och hoppas de får hjälp, och tar den isåfall. Det är en fruktansvärd sjukdom!!! Det finns ca. 1 miljon aloholallergiker i detta land och runt varje alkis finns det ca. 5 medberoende sägs det. Detta innebär att halva svenska folket är drabbat.

Föregå med gott exempel, barn tar efter. Vet man.  Man kan ha kul utan sprit, då är man med i direktsändning - hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback