Skylla på andra.... som en liten pojke i en sandlåda....

Dagens Expressen skriver bl.a:

image256
"Senatorn Ernie Chambers bestämde sig för en tid sedan att stämma Gud i domstol.

Anledningen, enligt Chambers, är att Gud ska ha utsatt honom och hans väljare för terrorhot och talat om död och förintelse för miljoner av jordens medborgare, skriver amerikanska tidningar.
Chambers syftar naturligtvis på bibeln och dess innehåll.

I går hittade domstolsbiträdet John Friend ett dokument på sin arbetsplats......"
Läs mer här...



Så kan det gå när man inte kan läsa sin Bibel. Hå ja ja....

Gamla testamentet skall läsas i ljuset av Nya testamentet
och det förbundet, dvs. i ljuset av Jesus och vad han har gjort för oss alla inkl. ovan senator.
GT är inte en bok och sedan är punkt. Det kommer en fortsättning, därav NT.

Gamla testamentet och dess budskap där Gud är krävande är bakgrunden till varför Gud kommer till oss. Vi lyckas ju inte, vi börjar lita enbart på oss själva. En älskande förälder hjälper sina barn, ställer krav på dem, är ingen feg möjliggörare.

Att vi vänder oss från Gud, så fort vi känner att vi klarar oss själva och då våra egna "konton" är fyllda, men när det går dåligt, då kommer vi "med svansen mellan bena" till honom för att be om hjälp. Och det är ok, men uppmaningen är en relation och det får man av att läsa Bibeln. HELA BIBELN. En relation får man genom att umgås, det är därför Guds Ord i bibeln skall läsas av Dig.

Om du ännu inte vågat öppna den..... (Vad krävs för att du skall börja våga läsa den mest fantastiska bok som finns? Att du skall dö snart, är det så mycket som krävs, och tänk om du då kommer på varför läste jag inte det här tidigare, så kunde mitt inre hål varit lagat långt tidigare. Kom ihåg att mycket av det man lider av i kroppen kommer av oro. Så sluta oroa dig, låt Gud leda dig och fylla ditt inre hål.

Eller skall du kämpa mot med snabba lösningar på annat håll, som du dessutom måste betalaa för. Bibeln har du ju hemma. Vad väntar du på? Döden, sjukdom eller en ny religion som skall fylla allt för dig. Sedan. Detta sedan. Det är nu och evigheten jag talar om.

Det var väl det dokumentet som hade hittats, Bibeln enl. ovan. Tror jag.


Tror du? Och på vem? Och framförallt varför.........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback