KG Hammar, Älvkarlebys Dragon Gate och gräset vid fallet...

En soppa, dvs. en hel del olika infall blir det idag.

Allt tolkas, alla tolkar. Vi alla har olika erfarenheter, värderingar och kunskaper. När det gäller Bibeln och dess texter, kan de tolkas på olika sätt. Om detta skriver
KG Hammar om Jesper Svartviks bok i DN. Fler bör lära sig hermaneutik, innan de ger sig in i Bibeldebatten, vilket vore bra för att undvika onödig "pajkastning".

Christer Sturmark får kritik från sina egna led inom Humanismen för sin religionsförföljelse i Expressen. Det var på tiden. Han uppför sig som en gläfsande liten valp och har svårt att lyssna på andra, verkar det som.

Gjorde idag en härlig hojfärd och passerade Dragon Gate vid Älvkarleby. En minst sagt häpnadsväckande byggnad håller på att ta form. Känns märklig i den svenska faunan. Knäppt, faktiskt lite kul, mitt i vansinnet. Folk börjar "vallfärda" med bussar för att se en kinakrog med mur som numera bygger in ett av Sveriges fulaste hotell. Hur tänkte egentligen politikerna, när de tillåtit denna byggnation, som är kantat av skandaler, då man inte följer avtal. Man måste i alla fall säga att nytänkande behövs, om man vill dra folk. Man måste våga....

Låg vid fallet i gräset vid fallen i Älvkarleby och såg på himlen, lyssande till det porlande vattnet och njöt av livet.... Sämre kan man ha det, tänkte jag då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback