Dags att leva på nytt sätt...

Dags för förändring!


Inte imorgon, inte sedan, inte om..., utan nu.

Vi måste - för framtiden - för vår samtid och även för vår egen skull flytta ner intelligensen från hjärnan till hjärtat.

image407

  • Påvens tal inatt i Petruskyrkan är ett bevis på att man som kristen måste göra sin röst hörd i ett sekulärt land.

"Människan är så självupptagen, hon är så angelägen om allt utrymme och all tid för sin egen skull att inget blir över åt andra, åt hennes grannar, åt de fattiga, åt Gud", sade påve Benedictus XVI.


Påven sade att "ju rikare människor blir desto mer plats tar de åt sig själva. Och desto mindre plats blir det åt andra".

Han ifrågasatte huruvida "vi har tid för vår granne" som är i nöd och som behöver vår ömsinthet, "för lidande eller flyktingar"."

Har vi tid och rum för Gud"? frågade han. Påven sade att "mänskligheten på sätt och vis väntar på Gud" men att det inte finns tid över för honom när ögonblicket är inne.
Läs den i sin helhet från Expressen...


Genom tron på Jesus - kan man förändra sig själv och därigenom inspirera att de just omkring dig också kan våga förbättra sig, så att de också kan våga tro på Livet.

Det börjar inte hos andra, utan hos dig själv.

  • Tron är grunden för det vi hoppas på; den ger oss visshet om det vi inte kan se. För sin tro fick fäderna Guds vittnesbörd. I tro förstår vi att världen har formats genom ett ord från Gud och att det vi ser inte har blivit till ur något synligt. (Hebreérbrevet 11:1-3)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback