Hösten är bra vacker. Vilken himla tur, eller.....

Varför finns skönhet?
Har du tänkt på det. Egentligen.

Åkte hem och såg ut över de vackra landskapen i Uppland, de vackra fälten, träden och ljuset. Vilken gåva att detta finns. Eller är det bara tur?

image279


En katolik och en ateist arbetade tillsammans i en flygplansfabrik.
Katoliken sade: "Är det inte något storslaget, att vårt nya flygplan kom till genom en tillfällighet?"
Ateisten protesterade: "Vad menar du, tillfällighet? Det finns många års forskning, design, beräkningar och yrkesskicklighet nedlagda i det här flygplanet."
Katoliken sade: "Genom vilken logik kan du då dra slutsatsen, att universum, som är mycket mer avancerad, är en tillfällighet?" Intelligensen hos designen pekar på intelligens hos den som gett designen - nämligen Gud.

Människor måste vara bra uppblåsta som tror på sin egen förträfflighet. Är de fokus i sina egna liv och blir inte det ensamt. Om de är det, har de då skapat sig själva och är de dem själva som håller och tar bort livslågan i sina liv?

Allt hos oss skapade, pekar på Skaparen. Så det är inte det skapade man skall tillbe (prylar, hus, karriärer), utan Skaparen.

Tack Gud för att jag finns till. Låt mig få vara ett verktyg för en bättre jord för andra. Det behöver den.
Tänk att inte tro på något, då är man som ett höstlöv som sakta faller till marken och sedan glöms bort. Tack för evigheten som du lovat oss Jesus.

En del tar illa upp när berättar om dig. Nästan alltid är de som inte har läst om Dig och granskat. Är inte det märkligt? Sa, ju det. En del är begränsade. Hoppas att de är lyckliga och gör jorden till en bättre plats för oss alla.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Lite lustigt att du skrev.. Hösten är bra vacker.....Tittade ut genom mitt köksfönster i dag på dan och sa precis de orden.
Även om jag gillar våren och sommaren bäst, så tycker jag att hösten kan vara så vacker. När solen skiner, luften är hög och man kan se alla vackara färger som hösten bjuder på. Då är hösten som bäst.

2007-10-18 @ 20:06:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback