Evigheten och gör du det du är kallad för?....

Var idag på Livets Ords och deras Europakonferens, kvällsmötestalare var John Bevere, från Colorado, USA. John är en mycket uppskattad talare och kyrksalen var så pass fullsatt att många fick stå under mötet. John delade ett viktigt och utmanade budskap om att vi behöver bygga Gud hus genom att följa den kallelse Han har gett oss.


Han sade bl.a:

- Ibland predikas det så mycket vilka vi är i Kristus att vi glömmer bort vad vi ska göra genom Kristus. Varje dag av våra liv är skriven i Guds bok. Här har vi har en fri vilja, men Gud begär räkenskap för det som har varit. Har vi vandrat efter de dagar som Gud bestämt?
- Du kommer inte att dömas enligt det du gjorde utan snarare enligt det du var kallad att göra

John poängterade hur viktigt det är att ta vara på den kallelse som Gud har gett oss och gav tre nycklar till hur du ska finna din kallelse.

1. Sök Gud på allvar.
Ofta har vi vår egen bild av hur vi ska tjäna Gud. Vi behöver söka Gud med öppet hjärta. Vart av ett av Guds barn som söker honom ivrigt kommer han ge glimtar av deras kallelse.

2. Du måste vara planterad i en lokal församling
När du är planterad i den lokala församlingen kommer du växa i din kallelse.

 3. Du får inte vara insnärjd
Många har inte uppfyllt sina kallelser för att de fastnat i olika saker så som fel relationer, i arbete, nöjen och annat.
- Vi behöver varandra för att fullborda Guds verk, för det handlar om att bygga ett och samma hus, avslutade John.

Läs mer av detta som ovan är hämtat från hemsidan från Livets ord...


Det var präster där från alla typer av kyrkor och samfund där, liksom medlemmar från alla typer av kristna kyrkor. Och många. Man är där duktig på logistik, teknik och kommunikation.

Dagens talare pratde om evigheten, något som man nog inte talar allför tydligt om i många kyrkor. Men som kristen är det viktigt hur man lever, för det spelar roll för evigheten av vad du gör av dina nästa 24 timmar.

Följ Guds ord och vilja som du får i Bibeln, så att du lär dig Guds avsikter för just ditt liv. Ta dig tid att lyssna in din kallelse och sedan. Till verket.

Kärlek är inte en passiv handling
, tvärtom den kallar till förbättring av vår jord och dina och mina relationer.

Gud är kärlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback