Nya insikter med Mikael Bedrup, förhoppningsvis...

Nya insikter, förhoppningsvis.

På torsdag den 20 nov, kl. 19-21, skall jag tala om stegen in i livet, en konkret handslingsplan för att fylla sin inre tomhet på Öppen gemenskap på Trekanten, församlingsgården i Vattholma. Gratis entré och fika. Kom dit. (Jag ersätter Anders Sjöbergs föredrag).
Läs deras hemsida här...
Och nu på söndag skall jag intervjuvas om de "glömda barnen" i den fina lilla kyrkan med det underbara namnet, Lyckebokyrkan i Storvreta, strax utanför Uppsala. Kom dit, också där gratis entré.


Så här står det bl.a. på Lyckebokyrkans hemsida:

"Idag är Mikael nykter och har lämnat miljoninkomsterna från sitt nöjesföretag för en ny karriär, kanske delvis för att han inte har glömt de där barnen som lever i familjer där man dricker för mycket. Det finns fyra, fem barn i en normal skolklass med de här problemen. De kallas de glömda barnen. De gömmer sig bakom masker och blir till clowner eller tar andra roller för att klara av sin tillvaro. Hur gjorde Mikael själv? Hör en spännande intervju i en annorlunda gudstjänst, för "vanligt folk".

För musiken svarar en grupp solister från Svea livgardes pipar- och trumkårer. Det är de där med de gamla stiliga uniformerna som man annars brukar se i vaktparader.

Fri entré. Barn 4-12 år har en särskild samling, så man kan
komma hela familjen. Välkommen!"


Läs mer från deras hemsida här...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback