Förändringarnas vind blåser på gården...

Hem till gården....Eller Emmerdale Farm, som den från början hette. Numera heter den bara på engelska, Emmerdale. I Sverige "Hem till gården".

En serie som gått i evigheter känns det som, och som jag faktiskt gillar, kanske pga. att allt är som i vanliga livet. Eller att det inte är så stora förändringar. Så händer det....

Märkte idag att vinjetten är ny. Huh...
Kan inget får vara heligt.... Skämt åsido, allt verkar förändras. Många gånger till det bättre, tack och lov. Men man är ovan i början, vill ha det som det alltid varit. Därför är saker svåra att förändra. Det ligger liksom i människans natur. Rädslan.

Det är därför vi behöver Mod. Och att veta att Någon bär oss. När det blåser...
Ok, det var ingen orkan, kanske bara en bris som svepte fram. En ny vinjett. Ok då. Får vänja mig.Fakta om "Hem till gården":

Hem till gården (originaltitel: Emmerdale, Emmerdale Farm till
1989) är en brittisk TV-serie som utspelar sig i den fiktiva byn Beckindale i Yorkshire. Byn bytte i mitten av 1990-talet namn till Emmerdale efter en del debatt i dramaserien.

Serien skapades av Kevin Laffan och produceras och visas av ITV. Det första avsnittet sändes i Storbritannien den 16 oktober 1972.

Huvudroller Andrew Burt/Clive Hornby - John Jacob "Jack" Sugden (1972-1976, 1980-2007) Sheila Mercier - Annie Sugden Brearly (1972-1995)

Serien är även populär i Sverige där den visats sedan 1970-talet (ursprungligen på TV2, sedan 1994TV4) och i Finland där den för närvarande visas fem dagar i veckan på MTV3.
Källa:


Tips på hemsida om serien.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback